Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

WIJNWINKEL

20 Jul 2020

WIJNWINKEL

Sharing Wine is een moderne wijnwinkel in één van de leukste straten van de residentiestad, de Haagse Fahrenheitstraat. Sharing Wine kenmerkt zich door een ontspannen sfeer en een frisse look: veel lichte tinten, natuurlijk hout, verse bloemen. De toonbank, volledig van kurk, is de grote blikvanger. 

De wijnen zijn er overzichtelijk per land ingedeeld. Je hebt er de ruimte de riante collectie aandachtig te bestuderen of -op verzoek- te proeven en je krijgt er de tijd je uitvoerig te laten adviseren. Wijn staat in de eerste plaats voor gezelligheid en gezelligheid kent -we weten het allemaal- geen tijd.

Bij Sharing Wine word je steevast met een grote glimlach ontvangen. Persoonlijke aandacht staat er hoog in het vaandel. Goede wijn behoeft weliswaar geen krans maar met wat extra uitleg leer je die bewuste wijn mogelijk nog meer waarderen. De kans dat je er niet slaagt, is vrijwel nihil.

Een kleine impressie:

PROEVERIJEN OP MAAT

Cursussen, Masterclasses en proeverijen worden bij Sharing Wine op verschillende niveaus gegeven. 

Uiteraard kunnen wij naast ons aanbod van reeds geplande proeverijen ook een proeverij met een eigen groep organiseren met een specifiek thema. Deze proeverij stemmen wij graag met u af op uw wensen en worden altijd door ons eigen team van vinologen verzorgd. Wij kennen de wijnen goed en daarbij ook het wijnhuis met de wijnmakers. De wijnen kunnen worden begeleid met hapjes of een mooi kaasplateau.

Stuur ons een email op: [email protected] of bel ons op 070-2172121.

Wil je weten wat wij de komende tijd in petto hebben? Houd onze agenda in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief onderaan deze site. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »