• Lorem ipsum

FAQ

Welke wijnlanden vertegenwoordigt Sharing Wine?

Sharing Wine is gespecialiseerd in zowel de klassieke wijnlanden als de Nieuwe Wereld. Alle wijnlanden komen aan bod bij Sharing Wine. Van Oostenrijk tot Chili, van Zuid-Afrika tot Israël. Sharing Wine werkt nauw samen met de kleinere wijnboeren, veelal familiebedrijven waar de druiven nog handmatig worden geplukt, waar het hele proces met de grootst mogelijke zorg wordt gestuurd en waar duurzaamheid het wint van commercie.

Welke mousserende wijnen heeft Sharing Wine in huis?

We verkopen een groot aantal champagnes waaronder LECLERC BRIANT RESERVE BRUT, een zinderende champagne van biodynamische herkomst. Sekt, prosecco, cava van verschillende huizen: mousserende wijnen in overvloed. Ook verkopen wij diverse bubbels zonder alcohol,. En dan hebben het nog niet gehad over onze coole crémants. Als je iets te vieren hebt, zit je bij Sharing Wine aan het juiste adres.

Kan ik met een beperkt budget bij Sharing Wine iets passends vinden voor een verwende wijndrinker?

Voor elke portemonnee hebben wij een kwaliteitswijn in huis. Voor 6,95 euro heb je bij Sharing Wine al een mooi malbec uit Argentinië. Voor minder dan tien euro kun je met talloze flessen zelfs de meest doorgewinterde wijndrinker versteld doen staan. Laat je portemonnee net iets meer toe? Voor 11,95 euro maak je goede sier met een verdejo van CLEO DOC RUEDA en voor 14,95 euro met een tinta del país ofwel tempranillo van CLEA DO RIBERA DEL DUERO die 14 maanden op hout heeft gerijpt. Voor specifieke(re) wensen of treffende(re) tips mag je ons altijd aanschieten in de winkel of een mail sturen.

Wat als ik kurk constateer in een fles van Sharing Wine?

Mocht een wijn verdacht ruiken, kun je deze binnen 14 dagen na aanschaf naar ons retourneren. Wij zullen deze fles beoordelen en mocht deze daadwerkelijk kurk bevatten zullen wij het bedrag van deze fles vergoeden mits je de kassabon of een betaalbewijs kunt overleggen. Meer informatie over onze services is terug te vinden onder de leveringsvoorwaarden op deze website.

Kom ik als sommelier aan mijn trekken bij Sharing Wine?

Op maandagen, als de winkel is gesloten, organiseren we met enige regelmaat trainingen en bijspijkercursussen voor de horeca. Voor tastings zoeken we je en je collega’s op in jullie restaurant. Ben jij werkzaam als sommelier of als assistent-sommelier of heb je ambities op dat vlak? Laat het ons weten en we zullen je in het vervolg uitnodigen voor deze events.