• Lorem ipsum

VERZENDEN & RETOURNEREN

Bij een bestelling van minimaal 75 euro brengen wij binnen Nederland geen kosten voor verzending in rekening. Bij een bestelling minder dan 75 euro bedragen de portokosten 9,95 euro per bestelling. Bestel je voor 12.00 uur heb je je bestelling de volgende werkdag in huis mits het afleveradres in Nederland is gevestigd. Voor bestellingen in Nederland na 12.00 uur geplaatst, streven we ernaar deze binnen twee werkdagen op het gewenste adres af te leveren. De verzendkosten en de levertijd voor het buitenland zijn afhankelijk per bestemming. 

Bij spoed raden wij je aan telefonisch contact met ons op te nemen. Waar mogelijk zullen wij jouw bestelling met voorrang in behandeling nemen.

Betreft jouw bestelling een cadeau, een bedankje of juist een hart onder de riem? Voor 2 euro sturen wij een persoonlijke boodschap mee. 

Sharing Wine werkt voor particuliere bestellingen met PostNL. Spoedbestellingen zijn alleen mogelijk na telefonische afstemming met Sharing Wine.

Bestel je liever niet online? Het is uiteraard mogelijk om tijdens openingsuren langs te gaan bij onze winkel aan de Fahrenheitstraat in Den Haag. Als je een speciale wijn uit de webshop in gedachten hebt, is het raadzaam vooraf even te bellen of deze ook in de winkel ligt.

Dagelijks houden we onze voorraad op peil. Desondanks is het niet uit te sluiten dat door externe factoren een bepaalde wijn of een bepaald jaargang niet per direct leverbaar is. In dat geval nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een passende oplossing. Mocht er een vermoeden zijn dat een fles technisch niet in orde is, neem dan telefonisch contact met ons op. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag tot 18.00 uur bereikbaar via 070-2172121. Tot 14 dagen na ontvangst kan de wijn vervolgens in originele verpakking gefrankeerd worden geretourneerd. Het retouradres is Sharing Wine, Fahrenheitstraat 594, 2561 DK Den Haag. 

Alcohol wordt alleen geleverd aan meerderjarigen!

Sharing Wine verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. 

Sinds juli 2021 is er wetgeving waarbij er voor de online verkoop van alcohol dezelfde regels gelden als bij de fysieke verkoop. Sharing Wine werkt samen met bezorgdienst PostNL en samen bezorgen we met een zogenaamde leeftijdscheck. De leeftijdscheck voeren we uit bij alle bezorgingen van pakketten die alcohol bevatten. Als er meerdere pakketten op één adres worden bezorgd, zal de ID check echter één keer plaatsvinden.

Bezorgers van PostNL vragen de klanten om hun ID te laten zien, zodat de bezorger kan controleren of de klant 18 jaar of ouder is. Als het pakket bij de buren wordt geleverd, dan zal dit uiteraard ook alleen gebeuren indien de ontvanger de minimumleeftijd heeft. Als identificatie niet mogelijk en/of ontvanger is jonger dan 18 jaar dan zal het pakket retour komen en zal het opnieuw versturen op verzoek van de klant in rekening worden gebracht tegen actuele kosten.