Een smakelijk alcoholvrij rosé-alternatief. Gemaakt op basis van Wuniuzao Longjing groene thee met delicate tonen van bloemen, gedroogd gras en een vleugje rozenpeper. Bruisende bubbels versterken de smaakervaring. Lees meer
Arensbak werd in 2020 opgericht door ondernemer Christian Arensbak met als visie om een ongeëvenaarde non-alcoholische drinkervaring te creëren.
Arensbak heeft diepe wortels in Kopenhagen. De dranken worden gemaakt door sommelier Emilie Øst-Jacobson en smaakontwerper Bram Kerkhof. Emilie was voor Arensbak sommelier bij het twee sterrenrestaurant Alchemist en Bram fermenteerde erop los bij restaurant Noma, met drie michelin sterren onderscheiden en vaak genoemd als beste restaurant ter wereld.
De inspiratie voor Arensbak ontstond door het gebrek aan smaakvolle non-alcoholische wijnen en de wereldwijde opkomst van deze, steeds populairder wordende, categorie. Christian wilde een wijn proxy creëren met vinositeit, diepte en natuurlijke tannines. Een non-alcoholische vervanger van wijn die net zo smaakvol is als een glas wijn, en perfect geserveerd bij eten. Samen met Emilie en Bram kwam Arensbak tot leven. Het gebruik van complexe fermentatie technieken gecombineerd met thee en botanicals van zeer hoge kwaliteit, maakt Arensbak de meest smaakvolle en gebalanceerde wijn proxy verkrijgbaar. Met een complexiteit en vinositeit die je van wijn kent. Alleen dan zonder alcohol.