• Lorem ipsum

NAJAARSPROEVERIJ 2023

Bij Sharing Wine kunnen wij niets leukers verzinnen dan het geven van proeverijen. En nu de feestdagen weer dichterbij komen, willen we jullie graag laten zien wat voor moois wij in huis hebben.

Op 12 november is het dan eindelijk zo ver. Er zullen ongeveer 70 wijnen op de proeftafel open staan uit maar liefst 12 verschillende landen. Uiteraard zullen onze mousserende en dessertwijnen niet ontbreken. Wij geloven in kwaliteit en de wijn die wij voor je inschenken moet ons, maar vooral jullie, enthousiast maken. Het aanbod is divers met prettig geprijsde doordrinkwijnen, goed betaalbare wijnen in het middensegment en de wat prijzigere toppers.

Veel van jullie zouden deze gelegenheid kunnen gebruiken om in alle rust hun 'huiswijnen' voor de komende tijd uit te zoeken of nu eindelijk eens die bijzondere Bulgaarse of Israëlische wijn te proeven.

Hoe werkt het? Simpel.
Je kunt in je eigen tempo proeven aan de hand van een proeflijst waarop de wijnen staan aangegeven. 
Belangrijk! De proeverij wordt in onze winkel gehouden. De ruimte is niet zo groot, we werken met twee tijdslots. Je kan maximaal 4 kaarten per persoon kopen. Meld je dus op tijd aan via deze link

Geen producten gevonden...