• Lorem ipsum

MASTERCLASSES

MASTERCLASS ITALIË / MASTERCLASS SPANJE

Italië en Spanje zijn niet alleen heerlijke landen om je vakantie door te brengen. Het zijn ook top wijnlanden met een heel grote variëteit aan mooie wijnen. Van fris, fruitig en licht tot vol en stevig die de meest veeleisende wijnliefhebbers kunnen waarderen. In onze Masterclass Spanje of Italië nemen wij jullie mee naar één van deze boeiende wijnlanden. We gaan dieper in op het diverse wijnlandschap, het klimaat en de verschillende wijnstijlen die ze bieden. We vertellen jullie graag over druivenrassen uit bijzondere gebieden met mooie verhalen en laten je kennis maken met meerdere beroemde Spaanse/Italiaanse wijnen.

Geniet van 8 mooie kwaliteitswijnen met een uitgebreide borrelplank maar vooral van een gezellige en leerzame middag/avond. Heb je iets lekkers geproefd dan is er vrijblijvend de mogelijkheid om je lievelingswijn na te bestellen.
Onze Masterclasses zijn geschikt voor iedereen (18+) met een liefde voor Spaanse of Italiaanse wijnen. Meld je aan met je partner, vrienden, collega’s of alleen. Er is plek voor maximaal 14 personen.

Prijs: € 69,- inclusief 8 wijnen en een uitgebreide borrelplank
Plaats:In ons proeflokaal achter onze wijnwinkel – Fahrenheitstraat 594 – Den Haag
Avond: 19:30 tot 22:15 uur
Middag: 14:30 tot 17:15 uur
Inschrijven: Kan door ons een mailtje te sturen naar [email protected]of meld je aan in onze winkel.      

MASTERCLASS 'WETEN WAT JE PROEFT'

Ben je een beginnend wijnliefhebber en wil je jouw wijnkennis vergroten? Wil je leren hoe je wijn proeft zodat je nog meer kunt genieten van wijn? Wij helpen je ontdekken welke wijn jij lekker vindt en waarom. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om een wijn te kiezen in een restaurant of op een wijnafdeling. Ontdek in één gezellige avond/middag hoe leuk de wereld van wijn is. Je krijgt op begrijpelijke wijze uitleg over het wijnmaakproces, wijnstijlen, klimaat, druivenrassen en wijn-spijscombinaties.  

We proeven 8 kwaliteitswijnen met een goed gevulde borrelplank. Aan het einde van de avond/middag heb je niet alleen veel geleerd maar ook een gezellige (en lekkere) tijd gehad. 
Onze Masterclass is geschikt voor iedereen (18+) ook als je nog niets van wijn weet.  Meld je aan met je partner, vrienden, collega’s of alleen. Er is plek voor maximaal 14 personen.

Prijs: € 69,- inclusief 8 wijnen en een uitgebreide borrelplank
Plaats: In ons proeflokaal achter onze wijnwinkel – Fahrenheitstraat 594 – Den Haag
Avond: 19:30 tot 22:15 uur
Middag: 14:30 tot 17:15 uur
Inschrijven: Kan door ons een mailtje te sturen naar[email protected] of meld je aan in onze winkel.

MASTERCLASS 'MOUSSERENDE WIJNEN'

Deze bijzondere avond kun je niet laten gaan! Er is niets feestelijker dan bubbels op een speciaal moment. Hoe leuk is het om nu eens meerdere bubbels op één gezellige en leerzame avond te kunnen proeven?

Mousserende wijn wordt wereldwijd geproduceerd en is ontzettend geliefd en veelzijdig. Cava, prosecco, champagne, sekt, crémant, sparkling wine, spumante, frizzante! Je proost ermee maar wat zijn nou de verschillen? Hoe komen bubbels eigenlijk in de wijn? En waarom zijn ze soms heel groot en soms heel subtiel? Wat is een blanc de blancs en een blend in champagnes? Kan champagne ouderen en wat krijg je dan? Wanneer mag er cava op het etiket staan? En maken ze in Engeland ook bubbels? Wat eet je er eigenlijk bij?
We bespreken de verschillende, heel bijzondere manieren van maken van mousserende wijnen en de plaatsen waar ze vandaan komen. Maar het allerbelangrijkste: we laten je 8 verschillende prachtige wijnen proeven uiteraard met een goed gevulde borrelplank erbij.

Ontdek jij met ons de vele gezichten van mousserende wijn tijdens deze bruisende masterclass?

Prijs: € 79,- inclusief 8 wijnen en een uitgebreide borrelplank
Plaats: In ons proeflokaal achter onze wijnwinkel – Fahrenheitstraat 594 – Den Haag
Avond: 19:30 tot 22:15 uur
Middag: 14:30 tot 17:15 uur
Inschrijven: Kan door ons een mailtje te sturen naar[email protected] of meld je aan in onze winkel.

KLIK HIER VOOR DE AGENDA VAN ONZE MASTERCLASSES

 

 

Geen producten gevonden...