• Lorem ipsum

WIJNCURSUS

Kijk je er naar uit om een echte wijnkenner te worden of heb je misschien wel de ambitie om vinoloog te worden? 

Bij Sharing Wine kunnen beginnende en gevorderde wijnliefhebbers maar ook (aankomende) wijnprofessionals die dagelijks te maken hebben met wijn een wijncursus volgen. Het is niet noodzakelijk om een wijn-vooropleiding te hebben afgerond, iedere wijnliefhebber op elk niveau kan zich aanmelden.
De lessen vinden plaats in het knusse en gezellige proeflokaal achter de wijnwinkel in Den Haag. Aan een lange tafel en met een kleine groep wordt er een uitstekende plek aangeboden voor het behalen van het landelijk erkende SDEN 1, 2 en 3 wijnexamen.

Op de cursusavonden wisselen theorie en praktijk (proeven van wijnen) elkaar af onder deskundige begeleiding. Daarbij staat bij Sharing Wine het schenken van kwaliteitswijnen altijd centraal. Omdat er een kleinere groep cursisten is bestaat er veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Onze docenten zijn naast ervaren wijnadviseurs ook registervinoloog en hebben ervaring in het lesgeven. Zij willen hun passie en kennis over wijn graag aan jullie overdragen. Door extra kennis en proefervaring ga je immers nog meer genieten van wijn. 

De wijncursussen worden op 3 kennisniveaus gegeven: van instapniveau SDEN1 tot gevorderden-niveau (SDEN2 en SDEN3). Alle cursussen zijn af te sluiten met het landelijk erkende examen maar dit is niet verplicht.
De lessen worden gegeven bij Wijnwinkel Sharing Wine aan de Fahrenheitstraat 594 in Den Haag. Deze locatie is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken en heeft veel parkeermogelijkheden in de buurt.