• Lorem ipsum

Sharing Wine is een moderne wijnwinkel met een groot assortiment wijnen en gedistilleerd in één van de leukste straten van de residentiestad, de Haagse Fahrenheitstraat.

Grenzen opzoeken! Dat is wat wij elke dag voor jou doen. Op zoek naar dat unieke verhaal over een onbekende druif of een speciaal terroir. Naar wijnmakers die een hun product met passie maken maar ook met liefde voor de natuur.
Wij hebben in onze winkel een prachtige selectie witte, rode, mousserende en versterkte wijnen vanuit de hele wereld. Het aanbod bestaat uit prettig geprijsde doordrinkwijnen, goed betaalbare wijnen in het middensegment en de wat prijzigere toppers. Voor elk wat wils.
Sharing Wine gelooft in wijnen boordevol kwaliteit en authenticiteit met eerlijke prijzen. Wijnen die ons maar vooral jullie enthousiast maken! Met altijd in ons achterhoofd: respect voor de omgeving. Vandaar dat wij een liefde hebben voor biologische of biodynamische wijnen. Je bent welkom om langs te komen, wij stellen je graag ons assortiment voor!

Naast onze liefde voor wijn hebben wij ook een passie voor gedistilleerd. Ook hier werken wij graag samen met kwalitatief goede producenten en leveranciers. 
Grappa, Gin, Cognac, Whisky, Calvados, Limoncello, Korenwijn, Jenever, Likeuren ga zo maar door.
Bekende producenten en onbekende verrassingen wisselen elkaar af. Waar kies jij voor?

In ons gezellige proeflokaal geven wij proeverijen, masterclasses en SDEN1, SDEN2 en SDEN3 cursussen. Voor meer informatie hierover en voor onze agenda klik hier.

Een kleine impressie van de winkel en ons proeflokaal: