• Lorem ipsum

A&D WINES AVESSO EN SINGULAR

18 Aug 2022

A&D WINES AVESSO EN SINGULAR

A&D Wines wordt gerund door het stel Alexandre & Dialina Gomas, twee technische ingenieurs met liefde voor wijn. Samen zetten zij hun eigen wijndomein op in Portugal, in de Vinho Verde regio. A&D Wines is vorig jaar door Portugal's belangrijkste wijntijdschrift VINHO uitgeroepen tot meest revolutionaire wijnproducent vanwege hun vernieuwende Vinho Verde. Zij verbouwen alleen autochtone druivenrassen die perfect bij de regio passen zoals avesso, arinto en malvasia fina.

Wij verkopen in onze winkel van de Monólogo serie ‘Avesso. Een fijne witte wijn met aroma’s van bloemen, wit en geel fruit aangevuld met kruidige tonen. Een mooie volle wijn met frisse zuren. In onze winkel en in onze webwinkel verkrijgbaar voor €11,95.
Ook zijn wij erg enthousiast over ‘Singular. Dit is een blend van verschillende druivenrassen. De naam van de wijn Singular staat voor het unieke en uitzonderlijke karakter die elk van deze druiven in de blend heeft. Een aromatische wijn met aroma’s van citrusfruit en geel fruit. Prachtig in de mond, met frisse tonen en een lange afdronk. In onze winkel en in onze webwinkel verkrijgbaar voor €14,50.

Nieuwsgierig geworden? Kom snel naar onze winkel!

A sua saúde,

Sharon & Inge

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »