• Lorem ipsum

KERSTPAKKETTEN & RELATIEGESCHENKEN

18 Oct 2020

RELATIEGESCHENKEN & KERSTPAKKETTEN

Niets leuker dan delen. Sharing is immers caring. Het delen van tips, het delen van mooie momenten en het delen van jouw favoriete wijn met vrienden, familie en collega’s. De geDEELtelijke lockdown laat echter niet alles meer toe.

Als opsteker voor hen die het door deze crisis heel moeilijk hebben of als cadeautje voor een vriend(in) of collega die je in deze periode moet missen, stellen wij met veel plezier een persoonlijk sinterklaas- of kerstpakket samen dat aansluit bij jouw budget. Wil je iemand een fles champagne of andere bruis aanbieden tijdens de jaarwisseling, of wil jezelf verwennen tijdens oud en nieuw, Sharing Wine beschikt over de beste bubbels. Elk pakket is verpakt met een toepasselijke wenskaart.

Voor bedrijven die hun medewerkers en/of relaties in de watten willen leggen, kunnen wij de pakketten leveren met bedrijfslogo. Elke keuze bij Sharing Wine is verantwoord. Wij werken uitsluitend met wijnboeren die de natuur respecteren.

Ben je niet in de gelegenheid de geschenken in onze winkel op te halen, in de regio Haaglanden brengt onze koerier deze op elk gewenst adres langs. Buiten deze regio verzenden wij deze pakketten in een fraaie houten kist per post. In alle gevallen zijn de pakketten voorzien van beknopte wijninformatie die desgewenst op het briefpapier van jouw bedrijf is te printen. Wil je een specifieke tekst op de wenskaart, vergeet deze dan niet door te geven.

Voor de horeca hopen we dat het niet het geval is, en voor jullie ook niet. Want hoe fijn is het om de feestdagen door te brengen in je favoriete restaurant. Als dat niet mogelijk blijkt te zijn en dat je lunch of diner moet laten bezorgen, of als je sowieso liever zelf kookt, kom dan naar onze winkel en we geven je tips voor een begeleidend wijnarrangement. Je mag ons uiteraard ook het menu mailen. Dan ontvang je tijdig een passend advies van ons terug. Per mail zijn wij bereikbaar via [email protected]

Bestellingen voor relatiegeschenken en/of cadeaus voor de feestdagen kunnen telefonisch worden doorgegeven via 070-2172121 of per mail via [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »